Vi holder meget af at rejse og at tage på ture, både de store og de små. Her på siden er der links til at alle de gamle rejser og ture. Og vi vil sætte nye rejser og ture ind her nedenfor.

Granada, 2018

I anledning af vores kobberbryllup i februar rejser vi på en ferie uden børn til det smukke Granada i Spanien. Skønt med lidt sol og spændende historie.

Efterårsferie 2016

Vi tog en tur til Norge i efteråret 2016 for at genbesøge det land og de steder, vi havde boet i tre år.

Dalarna 2015

Vi tog på familieferie til Dalarne i maj 2015. Det blev en skøn ferie med masser af natur- og dyreoplevelser. Naturligvis måtte vi have en Dalahest med hjem - en grøn én.

Påsken 2015

Påskeferien 2015 foregik i Danmark. Der var Leifs 70-års fødseldag, Williams 18-års fødseldag og et sølvbryllup på Fyn. Det blev en travl påske.

Maj 2014
Vi var så heldige at få chancen for lidt par-tid uden børn. Bedstemor passede drengene, så vi kunne komme på kærestetur til Stockholm. Vidunderlig tur, masser af energi og godt humør. Vi fandt et skønt hotel, og nød afslappede dage med god mad, vin, lidt kultur og shopping - og vi var oppe til klokken meget sent (læs: midnat) og sov længe (læs: halv otte).

Sommerferien 2013
Vi kom vidt omkring; vi startede med at køre ned gennem Sverige og besøgte vores dejlige familie i Helsingør. Så kørte vi til København og besøgte moster Nete, hvor Fritjof blev et par dage på ferie alene. Vi nåede også til Herning og blev forkælet hos Moster Mariane og Preben, og i Søby til fødselsdagsfest. Vi rundede af i Hobro. Alt på en uge, Sådan!!