OTTO

Otto er født i august 2012 i Norge, hvor han boede de første tre år af sit liv, inden vi flyttede til Århus. Otto vokser og kan så mange ting. Han er glad for at cykle og spille bold, for at kigge i bøger, klæde sig ud, høre musik, lægge puslespil og lege med sine brødre. Otto er både storebror og lillebror, og han er rigtig god til begge dele. Otto vil gerne snakke, lege og spille bold med Ingolf, og lege vildt og spille fodbold med Fritjof, men han synes stadig, det er hyggeligt at have sine forældre for sig selv en gang imellem. Otto er i det hele taget en rigtig hyggefrans. Men han er også meget aktiv; han har masser af legekammerater, og han går til både svømning og judo - og så er han lige begyndt til spejder. Det var et megt stort hit at være af sted første gang, og det bliver spændende at følge hans spejderliv. Otto er altid mild og sød og glad. Verdens bedste Otto!

Alle de gamle billeder og historier med Otto er her stadig, helt tilbage fra fødsel og frem. For at se det nyeste, så kig nedenfor.

Fem år

Verdens sødeste og bedste Otto er fyldt fem år. Her er lidt blandede oplevelser fra året der gik.

Fire år

Mellemstemand har rundet 4 år, og bliver sødere og dejligere hele tiden.

Vinteren 2015/16

Efterår og vinter 15/16 med Ottos øjne.

Tre år

Otto vokser og trives. Han fylder tre år på en sommer, hvor der sker en masse: nyt hus, nyt land, ny børnehave og lidt sprogforvirring.

Vinteren 2014/15

Otto har haft mange dejlige oplevelser denne vinter. Han har lært at stå på ski, og han elsker at være ude både i sne, regn og sol. Men noget af det bedste er at lege med storebror.

To år

Otto fyldte 2 år d. 16. august. Han er vores dejlige, milde, søde, runde dreng. Slet ikke til at stå for!

Kan selv!

Otto har rundet 21 måneder, og han kan så meget. Han elsker at være ude - det er det bedste han ved. Otto går glædesstrålende ud i entréen og henter sine sko, hvis han tror vi skal ud. Det næstbedste er traktor, biler og tog. Der bliver kommunikeret en hel masse meget bestemte ting....men det er vist ikke på noget sprog, vi kender...ikke endnu.

18 måneder

Otto har rundet 1½ år og er blevet stor og stærk. Han bevæger sig rundt i høj fart, og kan åbne alle døre, skuffer og gemmere - han tager også meget gerne eventuelt indhold ud. Otto trives i børnehaven og har sine små venner. Han er stort set altid glad - en rigtig solstråle. Otto er ikke begyndt at tale endnu - men vi venter spændt på, om han mon taler norsk eller dansk??

15 måneder

Otto vokser og bliver større. Han har lært at gå - dog er det stadig med armene til hjælp i balancen, men for hver dag går han længere og hurtigere. Otto trives i børnehaven og er med til at alle andre aktiviteter. Han er stadig en dejlig mild og rolig dreng og kan lege selv længe ad gangen. Det er kun, når sulten trænger sig på, at det kniber med at bevare overblikket.

1 år

Her er et galleri fra Ottos første år. Otto har beriget vores liv med en masse smil og en masse solskin. Han er en dejlig, sød og mild dreng. En god interesse han har er tog. Otto elsker at se på tog, han er nærmest ukontaktbar når vi står på den lokale station og et tog ankommer og afgår. Det er faktisk først når toget er helt ude af syne, at han har tid til at snakke.

Min storebror

Otto er vild med sin storebror, og det er gensidigt. På trods af alderforskellen nyder de hinandens selskab. Otto bliver fascineret og inspireret og Fritjof er den store og instruerer i brug af diverse legetøj og andre store livssammenhænge.

Ud på tur

Ud på tur - aldrig sur! Otto finder sig i at blive slæbt med ud i naturen igen og igen. Han er blevet godt vant med at sidde i bæremeisen. Især nyder han at blive sluppet løs, når vi holder pauser på fjeldet.