Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

OTTO

En smuk og varm august morgen kommer Lillebror til verden. Og vi er helt forelskede i ham lige fra starten. Otto er fin og helt perfekt… en ganske lille fyr: 49 cm lang og 3060 gram. Han er dejlig!!

Bedstemor Ingemarie flytter ind d. 13. august for at hjælpe til og være en ekstra voksen. Herover er det to dage før fødslen. Fritjof lægger hovedet til den store mave og spørger om lillebror snart kommer ud. Bagefter skal der danses disco til musikvideoer. Det har nok sat gang i noget….

Meget tidligt om morgenen d. 16. august banker lillebror på og vil ud. Det skal gå stærkt, så mor bliver hentet af en ambulance. Veerne står i kø og redderne tror ikke vi når til Oslo  - men det gjorde vi heldigvis.

Far og en meget forventningsfuld storebror henter dagen efter fødslen mor og lillebror på patienthotellet på Akershus sygehus.

 

 

 

 

Det første møde mellem to brødre. Fritjof er helt forlegen. Men han huskede gaven til lillebror: en rævemor med sin ræveunge. Tak for den søde Fritjof!

Lille, bitte skat. Den dejlige duft af nyfødt...

Karsten 1, Karsten 2 og Karsten 3…...

Hjemme igen….. Otto bliver dus med sit hjem og omgivelser. Og vi er nu blevet en familie på fire… Fritjof er en meget stolt storebror

Bettefis…..på fars skulder  - der er godt at være!!