Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Text Box: Milano — Juli 2006

Karsten står foran statuen af Leonardo Da Vinci. Den lille piazza ligger lige over for den berømte Scala opera. Da Vinci er en ret stor sællert, også i Italien; det var også helt umuligt, at komme ind og se ”Den Sidste Nadver” - udsolgt indtil oktober. Hrm! Meeeen, vi skal da ikke snydes, så kalorius kommer nedenfor..

Her er vi inde og se Castello, som er et kæmpestort forsvarsværk fra Milanos middelalder. Inden i bygningerne var der så forskellige kunst- og historiske udstillinger. Der var næsten alt for meget til én dag.

Italiensk KLASSEPARKERING!! Bilerne holder hen over fodgængerfelter og langt ude midt i kryds — for bare man slår katastrofeblinket til, så går den, jo! Meget fascinerende — og en lille smule livsfarligt!

Et meget fint springvand midt i byen foran Castello… i varmen havde vi næsten lyst til at hoppe i!

Vi lejede en bil en dag og kørte rundt om Comosøen. En helt utrolig smuk tur, og sikke et held vi havde aircondition i bilen, for ellers var vi nok hoppet i søen — selvom vi havde glemt badetøjet. Undervejs tog vi en lille bilfærge tværs over søen til Bellagio (se nedenfor: Louise som Kate Winslet).

Vi var rundt i en masse fine bjerglandskaber...

Og vi mødte nogle køer, der badede...

Milano var en dejlig by, og italienere er nu noget for sig. Men vi fik rigtig mange gode oplevelser ud af det… især madmæssigt! Selvom støjen og varmen til tider kunne blive for meget, så glemte vi ikke at nyde alle de smukke ting. Her står Louise på taget af Duomo som er domkirken i Milano, verdens 3. største kirke, en helt speciel oplevelse — og sikke en udsigt.