Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

London

Vi var i London i sommeren 2004. Det var en skøn oplevelse, da ingen af os havde været der før. Vi tog rundt og så alle de klassiske turistting - så meget vi kunne når på 5 dage. Det blev til både The British Museum, Shakespeare Globe Theatre, Tower og her på billeder står vi foran Big Ben i aftenskumringen. Vi fik nogle amerikanske turister til at tage billedet af os.

Her er vi så på muren af London Tower. Vi har været inde i treasury og se kronjuvelerne. I baggrunden kan man se Tower Bridge.

Her er det Karsten inde bag murene i London Tower. Det var meget stort, og vi brugte faktisk en hel dag på at se det. Vi blev guidet rundt af en rigtig yeoman ward i kostume.

Louise står foran Shakespeare Globe Theatre. Det er blevet genskabt som det var i starten af 1600-tallet, da Shakespeare fik sine skuespil opført der.

Her er det så inde fra teatret foran scenen… Der duftede af poesi og historie… Ja, selv gavebutikken var fantastisk!

Dagens udflugt planlægges hjemme på nok verdens ringeste hotel. Brusebadet var for smalt til bukke sig ned og nå shampooen— så den lå i håndvasken.

Louise foran The British Museum — der havde en særudstilling med ægyptisk mumier.

En skøn, men lidt kold og blæsende sejltur på Themsen gav os en god fornemmelse af byen inden vi skulle videre til Tate gallery (fedt museum) og St Pauls Cathedral… Rigtig god Londontur!!

Rule Britania

Tower of London