Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Den første tid i indien

Alt er bare nyt og mærkeligt og fremmed… men heldigvis er der meget at opleve, meget at glædes over  - lige såvel som meget at blive frustreret over. Her er Fritjof og Louise på en lille slentretur i vores nye kvarter. Vi er gået ned mod stranden  - og sikkert nok; der hvor der er en stykke åbent land  - der skal der spilles cricket. Drengene bag Fritjof spiller cricket for fulde hammer, det er bare spændende at se på.

En bil er et gode for de velbjergede her i Indien. Derfor er det mest almindelige transportmiddel for familien en motorcykel eller scooter. Og der er naturligvis plads til samtlige familiemedlemmer. Det er helt almindeligt at se 4-5 personer på samme motorcykel. Mor sidder gerne bagest på cyklen med et spædbarn bogstavelig talt under den ene arm, mens hun holder fast med den anden. I midten sidder største barn, så far og forrest  - næsten helt oppe på styret sidder det mellemste barn. Og hjelmen…. Den må blive hjemme! Dette billede er fra vores eget kvarter.

Vi er hele tiden tæt på stranden og havet, men der er meget stor forskel på hvor, der er værd at komme tæt på vandet. Nogle steder er stranden meget beskidt og overbefærdet. Som fx stranden tæt på vores hjem. Vi bor op ad en fiskerlandsby, så der er altid meget affald og rigtig mange krager. De sorte ækle fugle er Indiens pest  - og de elsker fiskerne og deres fiskeaffald.

Her på billedet er vi på et hotel længere nede ad kysten, hvor stranden er pæn, så der kan man sagtens lege i sandet og soppe i bølgerne. Dog er det umuligt at bade  - strømmen er simpelthen for stærk.

Her er vi på tur til Bangalore. Vi holdte lige ind et sted for at fotografere landskabet; rismarker og palmer, så langt øjet rækker...

Og her har vi lovens lange arm….. Han er meget stolt af sin uniform og nypudsede scooter. Desværre  er korruption ret almindeligt her…. Så har du penge, så kan du som regel altid få…...

Men der er også masser at grine af…. :)