Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Farvel til Indien

Vi skal pakke sammen og sige farvel til Indien efter næsten to år. Vi har været rigtig glade for vores hus, og vi har været rigtig glade for Sarala, vores maid. Det er også det eneste tidspunkt, hvor Louise får en lille klump i halsen….. Da vi ser Sarala køre væk, i en tætproppet Tuk-tuk fyldt med ting og sager fra vores hjem  - ting som vi ikke gad at pakke med og naturligvis køleskabets indhold. Alt det vakte stor lykke hos Sarala og hendes familie. Sarala brugte sin sidste arbejdsdag hos os på at pakke køkken sammen og slæbe pose efter pose ud til den ventende autorickshaw (tuk-tuk)

Her er Fritjof til den allersidste træning. Han nåede at gå til fodbold et enkelt semester, og det var rigtig fedt. Her i flot træningsdragt med skolelogo.

Den uigenkaldeligt sidste dag i skolen for Fritjof. Gustav havde en flot gave med: et billedalbum fra de sidste to år. Tusind tak!

Her er Louise til den allersidste damekaffe. Formiddagskaffe med en skiftende flok danske og internationale damer—dog med fast kerne (ses her).

De havde også gaver og kort med held og lykke fremover. Meget varmende og rørende. I den bolsjestribede tshirt ses Tiia fra Finland, som vi skal besøge til juli.

Nu er det alvor. Vores dejlige hus pakkes (ekstremt effektivt og hurtigt) sammen og puttes i container, hvor det tilbringer 8 uger til havs—inden vi igen ser det i vores nye hjem i Ås, syd for Oslo i Norge.

Nogle ganske få kasser insisterede vi dog selv på at pakke—men ellers klarede flyttefirmet resten. Og sikke meget pap, der blev brugt!!

Vi forlader Indien med stil. Billetter på  Business på Emirates, Mums! (det havde Louise og Fritjof aldrig prøvet før  - men Karsten nogle gange) Vi må nok sige, at så store sæder er spildt på Fritjof—han ville hellere sidde på gulvet og spille sin Nintendo.

Nå ja, og selvfølgelig er der lige en inder, der skal kigge med på billedet.

Efter et døgns tid ankommer vi i Søby, trætte men alligevel spændte på det næste eventyr: Norge - og baby… Fritjof skal være storebror til august.