Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Nu har vi været i Indien i et halvt år!

Så har vi rundet et halvt år her i vores nye land. Vi har en hverdag, Fritjof trives i skolen; og når vi har fri prøver vi at finde på noget rart og sjovt. Et af vores favorit weekend steder er Temple Bay, hvor vi ofte kommer for at bade i poolen. Fritjof er en vaskeægte vandhund  - og der findes ikke noget bedre, end når mor og far vil lege. Her er far en farlig krokodille, mens Fritjof hviner af fryd!

 

 

 

 

 

Vi fejrer Diwali (lysets fest for hinduer) på tagterrassen. Det er den 4. november, og Fritjof’s første stjernekaster.

Vi besøgte det gamle fort, som Briterne grundlagde i 1600 tallet, da de koloniserede Indien. Læg mærke til entre prisen: 5 rupier for indere og 100 for udlændinge!

Klokken er 13 og du er anholdt. Betjentene på fortet var meget interesserede i Fritjof, men han var ikke helt tryg ved situationen!

Her er vi i Parry’s corner. Hvor butikkerne er meget små og ligger meget tæt. Man specialiserer sig i én type varer  - her sælger de plastik skrammel. Der er sågar en butik, der kun forhandler nøgleringe.

Johnson, vores chauffør, forklarer, hvad det er for et bær, damen sælger. Men rister bærret i olie og triller det herefter i chili….Uha!

Vi besøger det oldgamle fyrtårn i Mamallapuram. Der er en flot udsigt

Ved Mamallapuram bor der rigtig mange stenhuggere, vi gik en tur gennem en gade af stenhuggerværksteder.

Den indiske trafik er noget af det mest vanvittige ved landet. Ingen overholderholder færdselsreglerne, og der kan altid klemmes en person mere ind i køretøjet. Hvad enten det er busser, motorcykler, eller de traditionelle indiske gule autorickshaw.

Især om morgenen er de offentlige busser fyldt til randen—og også ud over randen— det er især de unge fyre, der hænger ud fra dørene. Nogle gange hænger der simpelthen en hel række af drenge hen ad siden på bussen og dasker  med benene. De, der kan få en fod ind på trinnet er de heldige  - resten må belave sig på armkræfter. Læg mærke til de drenge uden skoletasker… der står nok en sød pige inde i bussen og holder tasken;)