Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Så har vi boet i Indien i 3 måneder...

Vi har været på Crocodile Bank og set en masse krokodiller. Dem er der mange af her i Indien—men det her er så tæt, som vi har lyst til komme på dem. Denne lille krybdyr zoo var heller ikke specielt hys med sikkerheden… Det er altså ikke fordi vores Kamera har en fabelagtig zoom linse  -  nej, hvis vi ville kunne vi godt række hånden ind og røre ved krokobasserne. Uha!!

Den hinduistiske gud Ganesh—det er ham med elefanthovedet—havde fødselsdag. Det blev fejret med pomp og pragt— og den obligatoriske, ceremonielle ”smid-en-kæmpestor-Ganesh-figur-i-vandet” event. Der blev naturligvis konkurreret om størrelse på gudefigur og hvem kunne lave mest larm og kyle figuren længst ud i havet. Vi gik ned på ”vores” strand og betragtede alt dette mærkelige indiske hurlumhej. Meget spændende at se på for børn og voksne.

Her er ”vores” strand så  - og et virvar af lastbiler med gudefigurer, kåde indere og lovens lange arm på plads til at overvåge løjerne.

Karsten og Fritjof ser på mens den ene efter den anden Ganesh bliver kylet i havet.

Vi var sammen med 2 hold andre danskere  - Fritjofs legekammeraters familier  -  til Ganesh’s fødselsdag. Vi stod længe på stranden og bare kiggede og tog billeder.