Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Text Box: Gamle Ture og rundt omkring

Her ligger gamle billeder fra diverse ture, fester, begivenheder mm. vi har været til.

 

Ambufest september 2005

 Vi startede hjemme hos Jesper og Bodil, og fortsatte senere ned på festivalpladsen. Dagen efter så vi optoget gennem byen.

Gensynsweekend 2005 + Planlægningsweekend Planlægning til Blåvand hjemme hos Signe i København og gensynsweekend hjemme hos os i Århus.

Sommerhus ved Ebeltoft efteråret 2005. Hele Louises side af familien mødtes i et sommerhus til mad og hygge.

Julen 2005 og Nytår 2005/6 til højre står Karsten og beundrer vores fint pyntede juletræ. Til venstre er vi i gang med tegn og gæt nytårsaften.

Løkken Kr. Himmelfart 2005 Vi tog sammen med Mariane og Albert til Løkken i sommerhus. Skøn afslapningstur.

Søskendefest i København Vi tog over til Nete i Kbh. for at hygge en weekend, de fem søskende Holm. Lørdag aften tog vi i Tivoli, og Nete fik sig et årskort.

Louises Polterabend aug. 2005 Den polterabend var en stor overraskelse, og der kom rigtig mange gamle venner. Til højre står Louise i en lydboks og indsynger kærlighedssange på CD. Til venstre bliver der danset salsa.

Sommerbilleder 2005 Til venstre står stolte Karsten ved sin nye Webergrill one touch gold, 57 cm. Til højre er vi på stranden ved Risskov en lun forsommerdag.

Fjordfestival Okt. 2005 Vi var bartendere på Hobro Fjordfestival en hel aften, og morede os gevaldigt. Link til festivalens hjemmeside HER. På billedet er alle de frivillige hjælpere fra festivalen. Karsten - Louise