Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Vores Frikadelle er fyldt 2 hele…. Han bliver så stor, så stor!!

Fritjof kan så meget nu. Han er blevet dygtig til at snakke, han kan hoppe og gå på tæer, han kan trille som en blyant, han kan selv gå i køleskabet, selv tænde for computeren og stereoanlægget og selv låse hoveddøren op og i….det sidste er mindre godt. Fritjof synes at dyr er spændende og store køretøjer, især busser er seje. Hver gang vi ser en bus komme forbi, råber han ”gul bus” eller ”blå bus”. Her på billedet er vi taget på legepladsen i mindeparken på en dejlig dag i april 09.

Disse billeder er også fra mindeparken - man kan lige ane Marselisborg slot i baggrunden..

Så er vi taget i dyrehaven for at snakke med rådyrene...det var endnu en smuk april morgen. Fritjof og Karsten fik lov at komme helt tæt på.

En yndet hobby for Fritjof er, at hugge sin mors sko, og så fræse triumferende rundt i dem...

Vi har været en tur ude at sejle med Udbyhøj færgen - en overfart på ca. 5 minutter.

”Kuk - Kuk”

En dejlig tur i skoven i Hobro...

Karsten og Fritjof kigger på den lille bæk, der løber under broen… Mon man skulle smide en pind i???

Vi elsker at tage på stranden i al slags vejr… Vi tager gerne på Bellevue strand ved Risskov, der er nemlig en masse badebroer, som man kan gå helt ud på, hvis man er modig...

Fritjof elsker vandet. Når vi går ad stien ned mod stranden, sitrer hans lille krop af begejstring, mens han med boblende stemme siger ”vandet, vandet” - og når vi så går hjemad igen råber han ”farvel vand, vi ses senere, vand”

Fritjof 2 år