Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Fritjof ½ år

Så er vores skønne dreng blevet et ½ år — det er helt utroligt. Han kan så meget nu: spise øllebrød, drikke af kop, smide ting på gulvet og banke i bordet. Fritjof sidder med ved bordet i sin højstol, som vi har fået af Henry og Lotte. Han nyder at holde fast i Karstens ærme, mens han nøje studerer, hvad der foregår på vores tallerkner.

Når vi kører tur med barnevognen, sidder Fritjof op med sele på. Han kigger og kigger og kigger på alle de ting vi kører forbi— Ja, vores dreng er for alvor ved at opdage verden. Den 1. oktober starter han i vuggestue, Fritjof skal være ”Brumbasse” - det passer godt til ham!!

Vi er startet til babysvømning — det er Fritjof (for det meste) vild med. Han er klart den vildeste baby på holdet, og absolut ikke bange for noget - heller ikke at dykke eller de andre seje øvelser. Instruktøren kalder ham en vandhund - det var Louise også meget som barn, så han har det nok ikke fra fremmede!

Faster Hanne har også været med til svømning...

Vi går mange ture med barnevognen. Fritjof nyder at komme lidt op at sidde, så han kan følge med i, hvad der foregår!

Nøj, en blomst!

Efter sådan en lang dag i mødregruppe med alle de andre babyer, kan man nemt blive lidt træt!

Gåtur ved Ebeltoft… Vi var i sommerhus d. 8-9. september med Louises forældre, Mariane og Søren. Søndag morgen, inden rundstykkerne, trillede vi lige en lille tur ned til vandet og kiggede på færgerne. Katamaranerne stod ud fra havnen i baggrunden af billedet— og solen skinnede så flot.

Nu skal I bare se, hvad jeg kan...

Man rækker lige ud og fanger kyllingen...

Tadaa - så så man lige mig!!

Pyha, det var hårdt at imponere.

Jeg kan ikke mere, nu...

Når Karsten henter Fritjof ind fra sin lur i barnevognen, er humøret altid i top - selvom huen har drejet sig 180 grader!

Og her er en anden flot hue, vintermodel - en skøn strikket bør, gave fra Louises farbror Asger.

Her fremvises et klart fodboldtalent

Klar, parat, førstehold...

Fritjof er meldt til ”ble-holdet” - man fornemmer der er en offensiv midtbanespiller dér!

Fritjof og mor...