Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Fritjof 21 mdr.

Fritjof er nu 21 mdr.—og nærmer sig 2 år. Han vokser og bliver stor. Hver dag lærer han noget nyt - ofte opdager vi et eller andet, han kan, som vi ikke selv har lært ham. Så er det fx en sangleg, de har sunget i vuggestuen… pludselig gør Fritjof fagter...og vi kan se, han er i gang med ”hjulene på bussen” (hvilket i øvrigt er Yndlings lige for tiden). Her på billedet er det også fra en sang, de bruger vuggestuen; det er noget med en ko, der står og glor og en tyr på marken (Fritjof laver tyrens horn).

Fritjof siger både ’mor’ og ’far’ og ih, hvor bliver man blød om hjertet, når laver sjov med os, eller griner hjerteligt, eller kommer løbende imod os, når vi henter ham i vuggestuen.

Fritjof var med på Blåvand i sommer. Han nød al den gode plads, friske luft, havet, sandet osv.… og så var det rart, at have Bedstemor og Hanne ude i køkkenet.

Her er Fritjof med Blåvandgård i baggrunden

Og her er han på den skønne Blåvand strand

Sidst på sommeren var vi en tur i Djurs Sommerland. Fritjof var modig og turde prøve det hele i miniputland - vi var SÅ stolte!!

I ”Kålormen” med mor - ikke for tøsedrenge!!

Total Indiana Jones hængebro

Pilottræning

Fritjof tester jeepen til Ambufest

Fritjof underholder gerne med sanglege, dans og musik. Han elsker gode rytmer og gode stemmer. Lige for tiden er han meget into R`n B pop — fx Beyonce og Maria Carey, men han går heller ikke af vejen for noget gammeldags ’tråd’ som Guns `n Roses. I disse dage har vi amerikanske julepophits på i bilen så vi ’Rocking around the Christmas tree’. Af sange og lege er topfavoritten ’Hjulene på bussen’ og han forlanger at få musikvideoen spillet fra youtube dagligt.

Her Fritjof på i gang med at øve Farvel og Goddag Igen. Han tager en taske (her er den pakket med det allermest nødvendige), siger ”Hej-hej” mens han vinker til os, og går…...hen i den anden ende af stuen.

I november begynder juleforberedelserne med indsamling af kogler osv. Fritjof hjælper til…..hvis bare man kunne se noget for jakken.

Andre gode efterårslege er pjaske i vandpyt

Første søndag i advent var vi på en flot gåtur ved Mariager Fjord….og så en hotdog at varme sig på efter strabadserne.

Fritjof er vores særlige, søde og kærlige dreng. Han har det frækkeste smil og de blideste øjne. Han laver masser af ulykker og giver masser af knus og kys.