Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Fritjof 1 år

Hurraaaaaa…...

Vores lille snut, som ikke er baby mere, fyldte 1 år den 19. marts.

Han er en rigtig lille dreng nu: piller i alt, roder, larmer, bliver beskidt, spiser næsten lige så meget som sin mor og leger og brænder krudt af til den helt store guldmedalje.

En rigtig bølle - og vi er så glade for ham!!

 

Fritjof kan næsten gå nu, han kan sige en hel masse, men det er vist ikke på dansk. Hans yndlingslegetøj lige nu er Toby, en robot, der kan bevæge sig med lys, lyd og musik i - og så har han fået mors gamle mobil telefon at lege med, for han kunne simpelthen ikke holde nallerne fra sine forældres.

Fødselsdagen blev fejret med flag, balloner, lys og en stor, flot kagemand, som onkel Henry havde bagt. Lyset på kagen er en klovn, der står med et stort et-tal, indkøbt i Tyskland. Der skortede heller ikke på varm kakao og snolder.

Og et fødselsdagstog...

På selve dagen kom mødregruppen og de andre babyer og fik boller og kage. Louise bagte en rigtig fodboldbanekage med bamser som spillere og et enkelt lys i midten. Så blev der igen sunget fødselsdagssang.

Fritjof i fuld firspring— han kravler så stærkt, at der kommer fartstriber på billedet!!

Rundt over det hele i stuen, og hov…… dér var mors og fars stereoanlæg jo - mon ikke man liiige skulle pille lidt ved det??!

Til fastelavnsfest i vuggestuen skulle Fritjof selvfølgelig klædes ud, og hvilket kostume var mere passende, når man er på brumbasse-stuen, end: Bi - selvfølgelig. Så der blev tegnet striber på en gammel T-shirt og med sorte strømpebukser, var det ikke til at tage fejl af, hvad han skulle forestille.

Vi har været ud og gå tur ved Kalø slotsruin. Det var en fin solskinsdag i starten af februar. Der var ikke al for koldt, og Fritjof synes bare, det var sjovt og spændende, især at komme op kigge fra sin fars skuldre.

Rigtig god udsigt, med slotsruinen i baggrunden. Klapvognen var vist blevet lidt kedelig...

I år har vi købt sæson kort til Ebeltoft zoo. Få dage efter 1 års fødselsdagen var vi ude og gå tur i haven og studere dyrene lidt. Et sted må man gå helt ind i indhegningen. Dette strudsedyr kom meget tæt på, Fritjof er en anelse bekymret; og faktisk i sekundet efter dette billede er taget, napper strudsen i betrækket på klapvognen hen over Fritjofs ben - UH!

Men den modige Fritjof blev ikke bange, og var absolut frisk på, at hilse på lamaerne også. Der står en hun i baggrunden— Fritjof er meget imponeret...og vi hilste også på den store han.

Goddav Hr. Lama, Fritjof her!!