Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Fritjof 16 mdr.

Fritjof bliver så stor, så stor… Han går rigtig flot nu, han kan løbe, han kan pege—han griner højt og hjerteligt helt ud af det blå… og så snakker han - en smule af det, er efterhånden ved at lyde som rigtige ord: ”dar-dor” det er en traktor - men mest af alt, kan vi mærke, at han forstår meget af det, vi siger til ham. Så kan man få ham til at lade være med at pille i stereoanlægget…. måske!! Det bedste ved Fritjof, det er at han altid er glad—han griner meget, og han elsker, når der sker noget...

Fritjof går hele tiden nu—og det må gerne gå stærkt. Så selv om man har en halv bolle i hånden og den anden halve i munden, kan man sagtens fræse storgrinende hen mod fotografen!!

Fritjof var meget betaget af alt det spændende, der var at kigge på i den svenske nationalpark. Især elven med dens brusende vandløb virkede dragende—Fritjof er nemlig en rigtig vandhund!

Her kunne Fritjof ikke holde det ud længere… han måtte simpelthen ned til elven og plaske. Mor holder godt fast i drengen—mens han ellers knokler løs, så begge bliver plasket til...

Og når man så bliver træt af al den natur—så er det rart med klapvognen og en sut!!

Fritjof blev efterladt midt i den svenske natur, fordi mor skulle have et romantisk billede af drengen ude i lyngen med den yndige sø som baggrund. Men stakkels Fritjof græd og jamrede - og synes overhovedet ikke, det var spor fantastisk!!

Vi var på en smuttur til København—og Fritjof synes godt om hotelværelset—især fjernbetjeningen til tv’et blev kærtegnet. Alt hvad der har knapper på virker som en magnet på ham!

Vores dejlig smilende dreng… med munden fuld af tænder— han er netop kommet med den 12. i rækken—så nu bliver der også gnasket kød i lange baner. Måltiderne er virkelig noget der bliver værdsat - Fritjof har en imponerende appetit, og er vild med mange spændende ting - for tiden er det især laks og vindruer.

En anden glødende interesse er vores sko… Det er ellers noget, han hurtigt lærte: ”Fritjof, du skal have sko på…” og straks ud i gangen og finde sine egne sko…. Han vil også meget gerne finde sko til os - men det er ikke altid han rammer plet til sine forældre. Louise får som regel det par, hun har haft på sidst - men til Karsten kan det være alt fra klipklappere til Louises brudesko, der bliver fundet frem (de er også meget pæne). Her synes Fritjof, han skulle i sin fars sneakers.

Fritjof elsker strand og vand - og når han først blive sluppet løs, vil begejstringen ingen ende tage… Her er vi på Risskov strand i maj 08, hvor der var en meget varm periode. Fritjof prøver i den forbindelse også sin første soppetur…. Det endte nu i en badetur - men han var lykkelig!

Her er Fritjof med sit teltsæt i haven - det er fedt at lege med, især at kravle gennem tunnellen…. Men nogle gange kan det også blive for meget og for vildt.

Her er vi i Ebeltoft zoo—igen. Vejret er skønt, så vi tager en slapper på plænen. Fritjof og Karsten leger med et papkrus…. Og Fritjof vinder!!!