Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

I starten af maj 2012 flytter vi til Norge…. Og det er en større operation. Vi har vores container på vej fra Indien, der ligger på havet et sted. Så har vi vores hus i Skejby samt alle de ting vi har haft opmagasineret de sidste par i år i hhv. Århus og ude hos Louises forældre. Det er meget, der nu skal samles i vores norske hus. Vi har et flyttefirma til at starte i Søby, hvor det henter de opmagasinerede ting. Det er også stedet hvor den lille eks-indiske familie har boet den sidste måneds tid. Herefter samles der op i Århus—mens Louise flyver til Oslo for at modtage nøgle til vores nye hus. De danske ting når til Norge efter to dage, og efter yderligere 14 dage kommer vores ting fra Indien  - sikke en stor dag!!

Herover ses containeren fra Indien. Heldigvis havde vi hyret folk til både at bære ind og pakke ud, samle møbler og køre affald væk. Det var dyrt—men det var pengene værd. Louise er ved at være ret godt gravid og kan ikke løfte noget. Ovre til højre forsøger Louise at få overblik over kasserne.

Vores dejlig hus i Norge. Et skønt rødmalet træhus med en dejlig have til… og til højre anes vores bil  - på norske plader :)

Herunder er der billeder fra nogle af vores første vandreture  - det er den helt store fritidsdille i Norge. Med så storslået en natur MÅ man bare ud og gå i det.

Her er vi til 17. maj i Oslo på Karl Johan. Det er det store sus, Norges nationaldag—og som de gode indvandrere vi er, havde vi naturligvis også et norsk flag. Næste år må det være nationaldragter!!

Tæt på vores hjem er der mange gode små gå-tur områder med skov og klipper. Herover er Fritjof og mor i skoven. Fritjof opdagede mælkebøttens lyksaligheder.

Herunder er vi så taget på vores første hyttetur. Den gik til Gaustablik i Telemarken. Første dag er vi selvføglelig ude at vandre….alt det mors mave kan være med til!!

7 hele måneder henne. Vi kan sagtens vandre  - men der er ikke helt kræfter til det samme som uden mavsen.

Herover: Fritjof og Karsten står på den vilde hængebro ved Vemork i Rjukan. Der er meeeeeget langt ned, men der står mange i kø til bungeejump, eller strikhopping, som det hedder i Norge.

 

Her ved siden af står Louise og Fritjof klar ved foden af den sti, der leder op på Gaustatoppen. En ret så udfordrende 3-timers klatre-march.

 

 

 

 

 

Vi knokler det bedste, vi har lært….. Og nyder udsigten!

Så er der heldigvis pause. Vi får en kiks og en banan—så kan vi lidt igen. I baggrunden ses tårnet på toppen af Gaustatoppen. Pyh, der er langt.

Der kommer mere og mere sne. Og det er så som så med sti. Ca 20 minutters march efter dette billede må Louise give op. Maven er tung, og der er ingen mavemuskelkraft at trække sig op med på de svære passager. Vi prøver igen en anden gang. Heldigvis har vi kun ca 2½ times kørsel.

Til venstre: et familie portræt ved en bjergsø ikke så langt fra Gausta.

 

Til Højre: Norges største stavkirke i Heddal. Meget flot, men uha en dyr café!

Vi flytter til Norge...