Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

De Arabiske Emirater  - Dubai

På vores rejse til Indien gjorde vi et lille stop i Dubai. Det var en god måde, at bryde den lange tur over for Fritjof. Vi tog to nætter på et dejligt hotel i Dubai—og da vi havde en hel dag, at gøre godt med, tog vi på Ørkensafari. Det vil sige, at man kører et langt stykke ind i ørkenen med jeep, og så ”dune-basher” man—altså surfer på sandklitterne—men med jeepen. Det kræver en vældig dygtig chauffør  - så det hyrer man sig til. Vi kørte i ørkenen et par timer, og gjorde holdt midt i det rene ingenting. Fantastisk lejlighed til at tage billeder. Vi endte vores tur ved en lille beduinlejr (men var vist bygget kun til ære for turister) - hvor vi red på kameler, fik arabisk mad og så mavedans. Rigtig god oplevelse!

Så er vi på kamelen….og Fritjof sagde, at vi fik den bedste  - for den havde nemlig BLÅT tøj på. Fritjof klarede det bare så flot. Han var overhovedet ikke bange, han holdte godt fast  selv da kamelen rejste sig og lagde sig  - og man vippede så meget forover, at hovedet pludselig var parallelt med sandet. Sej dreng!

Her er vi så ”beduinlejren” -  hvor vi får en lille forfriskning. Mor får lavet hennadekorationer på hånden. Meget yndigt og feminint. Fritjof gik på scenen og gav en lille danseopvisning. Karsten og Louise prøvede begge at holde en meget stor fugl—en falk af en slags. På trods af fugleskræk….det gik!

Udsigten fra vores hotelværelses balkon. Øverst om dagen og nederst om aftenen. Flot, ikke? Vi havde også det mest vanvittigt store hotelværelse  - større end vores hus hjemme i Århus—og ikke mindre end 3 badeværelser, sådan!!

Her er Fritjofs værelse på hotellet. Én seng til drengen og én til bamsen. Det manglede også bare!!

En tur nummer 2 til Dubai i juni 2011 bød blandt andet på Burj Khalifa  - ses til højre  - der er verdens højeste bygning (826 m) indtil videre. Vi tog gæste elevatoren op til 142. etage, og gik ud på udsigtsplatformen. Uha, vi så faktisk ned på skyskraberne.