Louise & Karstens hjemmeside

Familie på fire

Delhi og Agra

Vi besøger Taj Mahal. Der er utrolig smukt, vi har en guide, der fortæller os om historien, og så slentrer vi rundt om bygningen og nyder det sælsomme lys. Der er ikke mere end 8-10 grader, mens vi er i Delhi, så alle indere fryser meget og pakker sig ind. Vikingerne fra nord kunne klare sig med en langærmer og et sjal.

Præsident-paladset i Dehli er hjem for ganske mange aber. Tænk hvad snedige oppositions politikere ikke kunne få ud af det! Mens vi står og fotograferer bliver vi overrasket af en flok på over 50 aber, der kommer stormende imod os. Vi bliver alle en smule nervøse, men heldigvis er de ikke interesserede i os.

Vi besøger India Gate, der er et stort national symbol—lidt ligesom triumfbuen i Paris. Vi er i Delhi nogle få uger før Republic Day, der er nationaldag i Indien. Så mens vi går rundt om India Gate træner militæret orkester deres parademarch til nationaldagen. Der er lidt med synkroniseringen, der skal pudses af!!

 

Her er Faster Hanne foran gaten, og i baggrunden får man et indtryk af, hvor heftig smoggen i Dehli ligger. Det er altså ikke tåge men os og skidt i luften. Efter fire dage i byen begyndte det at pibe på Fritjofs vejtrækning.

Super lækkert hotel værelse. Fritjof får roomservice og Aristocats på videoen—mens mor og far får lov til at gå ned og spise alene på restauranten. Faster Hanne tager sig af frikadellen.

Louise og Hanne poserer for fotografen.

Fritjof trænger lige til en krammer….

Fritjof og Karsten får sig en løbetur. Der var mange gode steder at løbe stærkt!!!

Det var en superferie for Fritjof, især fordi far havde tid til at spille en masse Nintendo!!