FRITJOF

Vores ældste søn Fritjof blev født den 19. marts 2007. Han er allerede lidt af en globetrotter. Han har boet to år i Indien og tre år i Norge, før vi returnerede til Århus i 2015. Fritjof trives godt på Åby Skole, hvor han skal i 5. klasse efter sommerferien. Fritjof har mange venner og går til fodbold og bordtennis, der er de interesser som fylder mest - men han er også optaget af skak og computerspil. Han bliver større og mere selvstændig, tager selv toget over til moster Nete, og færdes hjemmevant alene rundt i Åbyhøj, når han skal til fritidsinteresser og besøge kammerater. Fritjof er også en god storebror for både Otto og Ingolf og glæder sig til at skulle følges med Otto til Åby skole, når Otto starter i O. klasse.

Alle de gamle billeder og historier med Fritjof er her stadig, helt tilbage fra fødsel og frem. For at se det nyeste, så kig nedenfor.

Fritjof 11 år

Vores ældste dreng er fyldt 11 år, og er en aktiv dreng med sport, kammerater og et begyndende selvstændigt ungdomsliv med klub, musik og Playstation. Det er dejligt at følge dig.

Fritjof 10 år

Dejlige Fritjof fylder 10 år. Han spiller fodbold, bordtennis, skak og trompet - men FIFA og kammeraterne trækker også stort.

Fritjof 9 år

Fritjof er en aktiv dreng - han går til fodbold, bordtennis og skak, han ser AGF og har mange venner. Fedt drengeliv!

Vinteren 2015/16

Fritjofs efterår og vinter 15-16 har budt på masser af fodbold, en dejlig familietur til Fur og en ny lillebror.

Fritjof 8 år

Fritjof er fyldt 8 år og blev fejret med en stor drengefødselsdag, fodbold, gaver, flag og kage. Kan man ønske mere...

Vinteren 2014/15

Fritjof bliver sejere og hurtigere på ski, og han har føjet langrend til repetoiret. Den kreative åre udvikles, der er besøg af legekammerater, ture og bedstemorhygge.

Sommerferien 2014

Fritjofs sommerferie bød på tur til Danmark med masser af hygge og forkælelse hos Bedstemor. Fritjof var også på besøg hos sin elskede onkel Henry og moster Nete. På toppen af det: Masser af fodbold. Fed sommer!

Påskeferien 2014

Fritjof tager mor under armen og suser en tur til Paris. Den står på klassisk dannelse, chokoladekiks og turisthygge.

7 år

Vor ældste søn, kronprins og arving til de Laursen'ske herligheder - Hans Fodboldhed Fritjof Holm Laursen er fyldt 7 år.

Efterårstur til London

Fritjof og Mor tog en tur til London i oktober 2013. Det blev en rigtig hyggelig og spændende tur for os begge. Masser af London stemning, souvenirs og seværdigheder. Vi så fodboldstadion, middelalderborg og verdens fineste legetøjsbutik Hamleys. Fritjof klarede flot de mange timers byvandring og at navigere i undergrundsbanen.

Først år i Norge

Her er et galleri fra Fritjofs første år i Norge. Han har oplevet mange ting, og fundet mange nye interesser: skiløb, vandring og turorientering er altid rigtig sjovt. Fritjof har fået en lillebror, er fyldt seks år og begyndt i skole. Det har været et meget stort år. Fodbold er så fantastisk, at det har fået sin egen side

6 år

Her er et galleri fra Fritjofs 6-års-fødselsdag. Han bliver fejret både hjemme med gæster og i børnehaven. Der var masser af dejlige gaver. Der var masser af gæster, leg og sjov. Der var kage, pølsehorn og Spiderman-servietter. Kort sagt alt hvad en dreng på 6 år kunne ønske sig

Bidt af en gal fodbold

Fritjof elsker at spille fodbold. Han har været på Tine-mælk fodboldskole, spillet en turnering her i Ås, og er startet på hold, hvor der trænes hver uge. Der er sat et mål op ude i haven, og der bliver trænet meget og finpudset scoringsteknik til den store guldmedalje. Fritjof spiller også meget fodbold i SFO og med vennerne Torjus og Håkon.

På besøg hos Bedstemor

I juni 2013 rejste Fritjof med fly sammen med Bedstemor til Danmark, for at være på ferie helt alene uden mor og far. Det var så hyggeligt. Der var både besøg i Zoologisk Have i Ålborg, et bondegårsdsbesøg med Kirsten og en tur til Fyrkat til vikingedag - sejt.

Første overnatning i det fri

I juli 2013 tager Fritjof og far ud i skoven og overnatter. Det er ret stort og spændende og en lille smule farligt. Det gik rigtig godt, og Fritjof har mod på mere.

Første skoledag

Fritjof begyndte i 1. klasse på Brønnerud skole. Vi fik styr på skoletaske, ny madkasse og drikkedunk med Lego Chima på, og da man havde set de andres seje penalhuse, blev det også til indkøb af et supersejt 3-fløjet Spiderman-penalhus. Der var dejligt solskin og alle børn kom i pænt tøj, og forældrene var ved at snuble over hinanden for at komme til at forevige den store dag.