I sommeren 2015 flyttede vi til Åbyhøj. Fritjof og Otto går i den lokale Åby Skole, og Ingolf går i børnehaven Perlen. Louise arbejder på Odder Gymnasium og Karsten arbejder hos Danske Commodities.

Hirtshals, 2018

Vi har fundet os et nyt kært feriemål: Fyrklit i Hirtshals - første klitrække, det uforlignelige Vesterhav. Det er noget for alle i familien, og det bliver til flere ture.

Vorupør, 2017

Vi tog på juleferie til det skønne Vorupør. En tur i sommerhus, der bød på masser af Vesterhav, vinterbadning og hygge.

Julen 2017

Julen varer længe... Heldigvis, og der er flere julefrokoster og gode besøg og udflugter at glæde sig over

Als, 2017

Vi er på sommerferie på Als ved Sønderborg i juli. Der var masser af spændende historie at opleve og masser af strand og badning. Den perfekte ferie!

Sommer 2016

Sommeren 2016 nu med tre drenge. Udover vores ferie til Ålbæk nød vi haven, Århus og familien. Alt er godt!

Ålbæk, 2016

Vores sommerferie '16 gik til Ålbæk syd for Skagen. Vi havde en fantastisk ferie i sommerhus med masser af sol, strand og nordjydske oplevelser.

Forår 2016

Vi fik en dejlig ferie til Fyn hos Henry og Mette, og vi fik klippet hækken ned, og så nød vi forårssolen.

Vinteren 2015/16

Vinteren 15-16 har været præget af, at der er kommet et nyt familiemedlem. Og vi har brugt tiden på at lære Århus at kende på ny.

Julen 2015

Vores første jul i Åbyhøj. Vi har glædet os i fem år til igen at være en del af alt det, der plejer at foregå i familien op til jul. Vi nød det i fulde drag. Et af højdepunkterne var at være værter ved året julefrokost på Louises side. God mad og godt selskab!

Fur, 2015

Vi tog en familieferie til Fur i efterårsferien 2015. Vi fik nogle skønne naturoplevelser sammen, og så var vi ret heldige med vejret.

Efteråret 2015

Vores første efterår i Åbyhøj, hvor vi lærer Århus at kende igen.

Vi flytter til Danmark

Så vender vi hjem til danmark efter 5 år i hhv. Norge og Indien. Vi har købt et dejligt hus i Åbyhøj.

Sommeren 2015

Vores første sommer i Danmark har været meget præget af flytning og praktiske gøremål. Men der blev også tid til familiehygge og lidt udflugter.